Foto arhiva
Foto arhiva

4.950 de pachete țigări, în valoare de aproximativ 12.000 de euro, confiscate pe raza localității Lupcina, Suceava

 

Astăzi, 16 noiembrie ,polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, județul Suceava, au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană. Astfel, în jurul orei, 00.40, polițiștii au observat în zona de frontieră, pe direcția localității Lupcina, județul Suceava, mai multe persoane care se deplasau de la linia de frontieră spre interiorul țării, transpostând în spate colete voluminoase.
Persoanele în cauză au fost somate verbal să se oprească, însă acestea au abandomat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin, fapt pentru care în cel mai  scurt timp au fost anunțate autoritățile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului.
Coletele descoperite pe partea românească au fost transportate la sediul instituției, unde în urma inventarieii a rezultat cantitatea de 4.950 pachete țigări, în valoare de aproximativ 58.000 lei.
În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru identificării persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.