Foto: Un cablu electric deteriorat a produs un incendiu la o gospodărie din Broșteni

Ieri, 25.11, în jurul orei 12:30, a izbucnit un incendiu la o gospodărie din orașul Broșteni. Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Broșteni, au intervenit cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardea o construcție anexă, corp comun, care îngloba bucătăria de vară, un garaj și o magazie de lemne, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

              Incendiul a fost lichidat la ora 15:16. Construcția anexă a ars pe o suprafață de aproximativ 100 mp și s-au degradat aparate electrocasnice, obiecte de mobilier, materiale textile și altele.

              Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric deteriorat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și restul anexelor gospodărești, cu bunurile aferente.

Foto:

Publicitate
edyand

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.