Foto: Transport ilegal de material lemnos

Vineri, 27 noiembrie a.c., în jurul orei 16:00, un echipaj de jandarmerie a depistat pe un drum forestier de pe raza localității Vatra Moldoviței un camion care a transportat material lemnos în mod repetat, în baza aceluiași aviz de însoțire.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că șoferul în vârstă de 53 de ani, din satul Ciumârna, comuna Vatra Moldoviței, deținea cantitatea de 14 mc lemn de foc, din specia rășinoase.

S-a procedat la luarea măsurilor legale, astfel, cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată în custodia Ocolului Silvic Vama, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amenda în valoare 5.000 de lei pentru transportul materialului lemnos în mod repetat, în baza aceluiași document de însoțire, potrivit art.19, lit.i) din Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava va participa și în perioada ce va urma la acțiuni de prevenire și combatere a faptelor ilicite în domeniul silvic!

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.