Toate sectoarele de drum național din administrarea SDN Suceava sunt curate și umede

“Toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava (SDN Suceava) sunt curate și umede, doar pe Dn2E Marginea-Vama Vicovu de Sus carosabilul este umed, izolat existând porțiuni cu zăpadă frământată 0-1 cm.

S-a acționat pe toate sectoarele de drum cu 34 utilaje închiriate și 4 proprii, s-au răspândit 154 tone sare, 35,5 tone nisip și 1,7 tone clorură de calciu.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite. Carosabilul este umed pe DN 17, DN 2E și DN 17B, umed cu porțiuni de zăpadă frământata 0-1 cm pe DN 17 A și DN 18. Având în vedere că a nins pe tot parcursul nopții, au acționat pe teren 19 utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind consumate circa 123 tone sare și 68 tone nisip.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic.” se arată  într-un comunicat al Instituției Prefectului – județul Suceava.

 

Publicitate

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Foto/Video: Două persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident la Rădăuți

Un accident a avut loc în această dimineață, în Rădăuți, pe varianta spre Volovăț (Podu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.