Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 17.02.2021, în jurul orelor 05:14, în timp ce conducea autoturismul pe DN29, în afara localităţii Dumbrăveni, un bărbat de 36 de ani din judeţul Botoşani a pierdut controlul supra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă și lovind un cap de pod, apoi indicatoarele rutiere cu panoul de ieşire din localitatea Dumbrăveni. Din impact roata stânga faţă a autoturismului în cauză s-a rupt şi a izbit un autoturism fără număr de înmatriculare, parcat în faţa unui parc de dezmembrări auto. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 36 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 17.02.2021, ora 09.33, în timp ce conducea autoturismul pe strada Argestru, din municipiul Vatra Dornei, într-o curbă la dreapta, o femeie de 20 de ani din comuna Poiana Stampei a derapat și a lovit în spate autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 54 de ani din comuna Dorna Arini, care circula în aceeași direcție de mers și efectua un viraj la stânga pentru a intra într-o parcare. Din impact, autoturismul a ricoșat si a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil. În urma impactului a rezultat rănirea femeii de 20 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii ambelor autovehicule au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 17.02.2021, în jurul orelor 17.35, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 A, în localitatea Marginea, în dreptul unui imobil, un localnic de 43 de ani a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe podețul imobilului, intrând în coliziune cu autoturismul condus în aceeași direcție și sens de deplasare de o femeie de 23 de ani din comuna Suceaviţa. Din impact a rezultat rănirea conducătoarei auto de 23 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto a fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa Foto Arhiva

Agresor evacuat din locuință în baza unui ordin de protecție provizoriu emis de polițiști

La 27.02.2021, ora 18.37, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.