Un bărbat de 79 de ani din Fântânele, a murit în Vinerea Mare înecat cu șorici

Vineri, pe la ora 17.30, un bărbat din comuna Fântânele și-a găsit tatăl în vârstă de 79 de ani decedat în locuința de domiciliu din comuna Fântânele.

În cursul zilei de vineri, bărbatul împreună cu membrii familiei, a tăiat un porc. La un moment dat, după ce a terminat de tăiat porcul, bărbatul a mers în casă, în timp ce mesteca o bucată de șoric. Fiul acestuia a intrat în casă, observând că tatăl său s-a înecat, apelând la 112 solicitând deplasarea la fața locului a unui echipaj SMURD.

Echipajul sosit la fața locului l-a găsit pe bătrân în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare și au încercat extragerea cu pensă a bucății de șoric, ba chiar i-a fost administrată doză de adrenalină, însă în ciuda eforturilor bărbatul nu a răspuns manevrelor și a decedat. Cu ocazia cercetării la fața locului, efectuată împreună cu specialiști criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic al I.P.J. Suceava, polițiștii nu au identificat pe cadavru urme de violență, iar în locuință nu sunt urme de răvășire.

Corpul neînsuflețit a fost ridicat și depus la morga Spitalului Județean Suceava, urmând a fi efectuată autopsia medico-legală.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa arhiva

Două unități comerciale sancționate pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsurile de prevenire a răspândirii SarsCov2

La data de 08.05.2021, în intervalul orar 19:00-23:00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.