Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Ordine provizorii de protecție emise de polițiști

La 11.05.2021, ora 20.00, Poliția orașului Frasin a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră a fost agresată de tatăl său de 37 ani, din com. Ostra.
Minora locuiește în com./sat.Osta, împreună cu tatăl său, mama fiind plecată în străinătate.
La 11.05.2021, în jurul orei 20.00, bărbatul a revenit la domiciliul său din com./sat. Ostra și pe fondul unor discuții în contradictoriu, a lovit-o pe fiica sa minoră. Minora nu prezenta urme vizibile de violență și nu a fost solicitată intervenția ambulanței.
Având în vedere cele sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate și a solicitării persoanei vătămate.
În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca, începând cu data de 11.05.2021, pe o perioadă de 5 zile, reprezentând o durată de 120 ore, respectiv până la data de 16.05.2021, agresorul să respecte să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de victima agresiunii și față de unitatea de învățământ a victimei.
De asemenea, s-a procedat la introducerea victimei la domiciliul bunicilor materni care vor avea grijă de ea în continuare și s-a procedat la îndrumarea familiei să se adreseze unui psiholog pentru consiliere.
Cu privire la această faptă a fost informat şi Compartimentul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Ostra pentru a efectua verificări şi a dispune măsuri legale.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violenţă în familie”.

La 11.05.2021, ora 01.06 Poliția Orașului Dolhasca a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 34 ani, localnică, cu privire la faptul că în cursul zilei de 10.05.2021 în urma unui conflict spontan cu soțul său de 48 ani, tot din localitate, a părăsit domiciliul comun și s-a deplasat la domiciliul tatălui acesteia, unde a rămas până la venirea organelor de poliție.
Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind întocmit formularul de evaluare a riscului iminent în urma căruia a fost emis un ordin de protecție provizoriu.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „amenințare”.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Patru răniți duși la spital după un accident la Milișăuți

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc miercuri, în jurul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.