Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Sancţiuni în valoare de 24.025 lei aplicate de poliţişti

În ziua de 12.05.2021, între orele 07.00-14.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat şi executat o acţiune, angrenând efective din cadrul subunităţii, a Secţiei nr. 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei și a posturilor de poliţie comunale arondate, 2 ingineri silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, 2 lucrători I.S.C.T.R, un lucrător R.A.R și un lucrător din cadrul B.C.D.S. Suceava, ocazie cu care au fost legitimate 187 persoane, controlate 119 autovehicule şi aplicate 53 sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.025 lei. În cadrul acţiunii poliţiştii au constatat 2 infracţiuni de „contrabandă” şi 1 infracţiune de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

De asemenea poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 6 permise de conducere, au retras 5 certificate de înmatriculare şi au confiscat 21 mc material lemnos în valoare de 3.690 lei.

Exemplu:

La 12.05.2021, ora 07.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei au oprit pentru control pe raza localităţii autoturismul condus de un localnic de 32 de ani. Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 32 de ani nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Patru răniți duși la spital după un accident la Milișăuți

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc miercuri, în jurul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.