Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 27.05.2021, ora 09.07, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DJ 178 C, în interiorul localității Frătăuții Vechi, in dreptul unui imobil, un bărbat de 45 de ani din comuna Marginea s-a angajat în depăşirea bicicletei condusă în faţa sa, în aceeași direcție de mers de un bărbat de 84 de ani din comuna Volovăţ, iar la revenirea pe bandă l-a acroșat cu prima punte a semiremorcii.
Din accident a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Biciclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 27.05.2021, ora 17:05, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 155A, în localitatea Bogdănești, un bărbat de 64 de ani din comuna Rădăşeni a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod, situat pe partea stângă a sensului de mers.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Bărbatul de 64 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
paradisebakeryplaton [/su_box

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Un adăpost de animale a ars în întregime. Focul a fost pus intenționat

Un adăpost de animale a ars în totalitate în noaptea de miercuri spre joi la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.