Campania ”Porți deschise spre comunitate”-online Ediția a VI-a final

Cea de-a VI-a ediție a Campaniei ”Porți deschise spre comunitate”, s-a finalizat ieri, 16 iunie 2021, în format online, iar pentru succesul acestei campanii, care s-a bucurat de mii de aprecieri în toată țara, trebuie să mulțumim pentru organizare și entuziasm, coordonatorilor, personalului și beneficiarilor din serviciile noastre, dar nu în ultimul rând, Consiliului Județean Suceava, care ne-a sprijinit cu profesionalism și împlicare în transmisiile live din fiecare centru sau serviciu.

Toate acestea au condus la atingerea scopului propus, acela de a oferi transparență serviciilor pe care le prestăm, de a transmite comunității o parte din energia și dăruirea profesioniștilor din sistemul de protecție dar și de a implica societatea civilă în acțiunile și proiectele noastre.

După un an în care grija noastră cea mai mare a fost să protejăm viețile celor de care suntem responsabili, copii și adulți din sistemul de protecție, în acest an, ne-am propus doar să vă arătăm că am reușit să depășim toate provocările legate de pandemie și viața își continuă cursul iar beneficiarii noștri își doresc mai mult ca oricând să fie valorizați, acceptați și apreciați de membrii comunității în care se află, dar mai ales de familiile lor, pentru că unul din obiectivele noastre, îl reprezintă reînnodarea legăturilor afective cu membrii familiei naturale și reintegrarea, acolo unde este posibil, în familie și societate.

În toate centrele și serviciile noastre, care și-au deschis larg porțile și inimile pentru a ne primi în vizită chiar și numai online, am surprins multă bucurie, energie și emoții pozitive, brațe larg deschise, activități de zi cu zi dar și prilejul de a sărbători împreună.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această zi specială. Ne-am deschis porțile sufletului către dumneavoastră cu drag și sperăm că ați simțit căldura și bucuria copiilor din centrul nostru” ne-a transmis personalul din cadrul unuia din centrele noastre.

Menționăm faptul că în cadrul acestei campanii am avut și oaspeți de la un centru din Târgu Ocna, județul Bacău care și-au dorit să viziteze centrul maternal precum și locuința maxim protejată de la Mitocu Dragomirnei fiind primiți cu drag atât de beneficiari cât și de personal.

Campania noastă s-a încheiat cu vizita la un asistent maternal profesionist din orașul Dolhasca, care are în ”spate” 19 ani de experiență și 10 copii care au fost ocrotiți de-a lungul anilor în sânul acestei familii, și care au avut parte de afecțiune, grijă și îndrumare chiar și după ieșirea din sistemul de protecție.

,,Aducem mulțumiri mass-media suceveană și națională pentru împlicare și difuzare a videoclipurilor din cadrul campaniei, dar și voluntarilor și sponsorilor care au fost prezenți în mijlocul beneficiarilor noștri”, a transmis DGASPC Suceava.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Hoț trimis 3 ani și 8 luni la pușcărie

Poliția Municipiului Rădăuți a primit spre executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.