Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 27.06.2021, ora 19:30, un bărbat de 29 ani din com. Preutești, în timp ce conducea un motoscuter pe D.J.208, pe raza satului Arghira, com. Preuteşti, din direcţia Fălticeni către Dolhasca, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe carosabil. În urma accidentului bărbatul de 29 de ani s-a prezentat la Spitalul Mun. Fălticeni unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Fiind verificat în baza de date a poliţiei s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar motoscuterul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La 27.06.2021, în jurul orelor 20.00, un bărbat de 42 ani din com. Păltinoasa, sat. Capu Codrului, în timp ce conducea atelajul hipo pe DC „Uliţa Bisericii” în localitatea Capu Codrului, com. Păltinoasa, având direcţia de deplasare DN 2E către str. Tâmpoci, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat şi a căzut din atelajul hipo. După producerea evenimentului rutier, căruțașul s-a deplasat la domiciliul său, însă, întrucât a început să acuze dureri la mâna stângă, a solicitat deplasarea unui echipaj medical, care l-a transportat la Spitalul Oraşului Gura Humorului, victima nerămânând internată. Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” (autoaccidentare), cercertările fiind continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: ACTIVITĂȚI DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA BICICLIȘTILOR, CONDUCĂTORILOR DE MOPEDE ȘI CĂRUȚAȘILOR

În perioada 19-25 iulie a.c., poliţiştii suceveni acţionează pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.