Consiliul Judeţean Suceava, Muzeul Național al Bucovinei și Primăria Municipiului Suceava vă invită, în perioada 13 – 15 august 2021, să intrați în atmosfera de basm a Poveștilor medievale la Cetatea de Scaun a Sucevei

Consiliul Judeţean Suceava, Muzeul Național al Bucovinei și Primăria Municipiului Suceava vă invită, în perioada 13 – 15 august 2021, să intrați în atmosfera de basm a Poveștilor medievale la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Veți fi întâmpinați de cavaleri și domniţe, cu dansuri, spectacole cu foc, plimbări cu cai, şcoli de lupte, teatru şi concursuri pentru copii, muzică medievală, tir cu arcul, ateliere de gastronomie medievală, de artă textilă, fierărie, pielărie, dulgherie, caligrafie, ateliere de magie, facepainting medieval, baloane uriașe de săpun, meșteri artizani, cursuri de șoimărit.

Cei care vor vizita Cetatea în perioada 13 – 15 august 2021 vor mai putea viziona piesa de teatru ”Apus de Soare” în distribuția Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani, dar și un concert pe zidurile Cetății de Scaun cu Trupa Hara. Chef Cătălin Scărlătescu va găti, de această dată, în parcul Cetății, delicii culinare cu savoare medievală.

Vor fi respectate toate măsurile de igienă și distanțare fizică impuse de pandemia de Covid 19.

Acest proiect a fost realizat în asociere cu Municipiul Suceava și Consiliul Local al Municipiului Suceava.

Foto:

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.