Ești din Suceava și dorești o programare la salon? Află de aplicația Stailer

Răsfățul din cadrul saloanelor de înfrumusețare a crescut nivelul prin intermediul unei singure aplicații. De multe ori era un adevărat efort să mergi la recepție pentru a te programa sau să aștepți minute în șir la telefon pentru a-ți găsi un loc disponibil. Stailer vine în ajutorul tău și îți oferă confortul de care ai nevoie. Efectuează o programare la frizerie prin aplicatia Stailer!

Saloane complete, frizerii sau hairstyliști – toate sunt disponibile online în peste 41 de orașe din România. În toate zonele importante ale țării ai câteva orașe în care rezervarea locului este disponibilă online. Serviciile de înfrumusețare corespund atât doamnelor, cât și domnilor. În timp ce te programezi la salon poți face alte activități, fără să dureze o veșnicie efectuarea programărilor.

În zona de nord-est a țării ai la dispoziție o mulțime de saloane de înfrumusețare. Din varietatea de servicii, poți găsi oricând o frizerie barbati Suceava care să fie potrivită bugetului, dar și stilului tău. De asemenea, vei putea găsi și un coafor ideal pentru noul tău look sau pentru stilul pe care îl ai deja.

Programează-te gratuit în locurile des frecventate!

Dacă te afli într-o zonă în care nu sunt înscrise saloane pe platforma Stailer, poți face o programare când vei merge în orașul respectiv. Fie în interes de afaceri, fie doar pentru că vizitezi orașul, programările pot fi efectuate anterior pe platformă sau aplicație. Din peste 1000 de saloane listate pe platformă vei găsi cu siguranță unul aproape de tine, care să fie ideal pentru nevoile tale. Poți obține oricând o programare la frizerie prin aplicatia Stailer, fără să fie necesar să treci pe acolo pentru a discuta.

Alături de fiecare salon în parte sunt detaliate prețurile serviciilor acestuia. După ce vei alege zona în care vrei programarea, genul tău și serviciul de care ai nevoie, vei avea la dispoziție și aceste detalii. În plus, dacă vei folosi harta interactivă vei descoperi cu exactitate acele saloane mai apropiate de locația ta.

Economisești timp și citești păreri verificate ale clienților

Fără să mai fie necesar să cauți persoane care au fost deja la salonul dorit, poți să afli părerea lor online. Fiecare salon conține recenzii ale clienților, recenzii care sunt verificate în prealabil. Astfel, nu va exista riscul unor păreri nefondate sau false. Acest lucru este extrem de benefic pentru alegerea mai rapidă a salonului potrivit. Prin intermediul aplicației și platformei vei economisi o mulțime de timp, în care poți face orice îți dorești.

Uită complet de minutele în șir în așteptarea unui loc disponibil pentru un eveniment important din viața ta! Fie că vorbim despre serviciile de bază precum tuns sau vopsit sau de o coafură pentru un eveniment mare, în ambele cazuri poți face programarea online.

Nu mai trebuie să te grăbești pentru a intra prima în salon pentru a te programa la coafură pentru nunta ta. Acum poți beneficia de rezervarea locului online. Dacă ai nelămuriri sau dorești informații suplimentare, accesează live chat-ul sau adresa de e-mail [email protected].

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Microbuz cu 6 oameni, răsturnat la Prisaca Dornei

Un microbuz scăpat de sub control de șofer s-a răsturnat vineri dimineață pe DN 17, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.