Breaking News

15,62 mc material lemnos confiscat de polițiști

La data de 16.03.2022, polițiști din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul de Ordine Publică -Biroul Protecția Fondului Forestier si Piscicol împreună cu ingineri silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava au oprit pentru control pe raza orașului Gura Humorului autoutilitara condusă de un bărbat din localitatea Negrileasa, care transporta material lemnos. Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, specialiștii silvici au trecut la inventarierea acestuia, rezultând cantitatea de 8,14 mc lemn rotund de esență rășinoase.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea pervederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Gura-Humorului.

La data de 16.03.2022, polițiști din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul de Ordine Publică -Biroul Protecția Fondului Forestier si Piscicol împreună cu ingineri silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava au oprit pentru control pe raza orașului Gura Humorului, autoutilitara condusă de un bărbat din localitatea Ostra, care transporta material lemos. Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, specialiștii silvici au trecut la inventarierea acestuia, rezultând cantitatea de 7,48 mc lemn rotund de esență rășinoase.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea pervederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Gura-Humorului.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.