Breaking News
Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La data de 16.03.2022, orele 14:59, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Rădăui a oprit pentru control pe raza comunei Sucevița autoturismul condus de un localnic. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 16.03.2022, orele 20.12 o patrulă din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești a oprit pentru control pe DN2 pe raza comunei Pătrăuți, autoturismul condus de o femeie.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezența personalului medical aceasta a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.