Material lemnos confiscat de polițiști

Ieri, 2 aprilie, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe raza comunei Frătăuții Noi, autoutilitara condusă de un localnic, care transporta material lemnos.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul din comuna Frătăuții Noi transporta cantitatea de 1,28 mc cherestea de esență rășinoase.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 1.113,6  lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

Tot ieri, 2 mai, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe raza comunei Bilca, autoutilitara condusă de un bărbat din comuna Vicovu de Jos, care transporta material lemnos.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul din comuna Vicovu de Jos transporta cantitatea de 3,75 mc lemn rotund pentru gater din specia molid.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 2.190 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Accident violent, cu o mașină răsturnată după ce șoferița a pierdut controlul

Vineri dimineață, la ora 06:50, polițiștii și pompierii au fost sesizați cu privire la faptul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.