Peste 20.000 de pachete cu țigări, confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 20.750 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 243.000 lei, iar un autoturism folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat  în vederea continuării cercetărilor.

 ,,Astăzi, 4 mai a.c., la nivelul S.P.F. Brodina și S.T.P.F. Suceava s-a declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, la care au participat și lucrători din cadrul Agenției Frontex.

Astfel, în jurul orei 01.50, lucrătorii noștri au descoperit, abandonat în apropierea frontierei de stat pe direcția localității Straja, un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun, fără numere de înmatriculare, răsturnat, în interiorul căruia observându-se mai multe colete cu țigări. Autoturismul  și  coletele cu  țigări au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 20.750 pachete cu țigări, de proveniență Duty Free.

Țigările, în valoare de 242.775 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională, în valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizat  în vederea continuării cercetărilor. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.”, se arată într-un comunicat de presă emis de I.T.P.F. Sighetu Marmației.

 

 

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.