Inconștienți pe drumurile publice! Bărbat din Berchișești prins la volan fără permis de conducere

Un bărbat din localitatea Berchișești a fost prins de Poliție, în timp ce conducea un autoturism fără permis de conducere.

,,În ziua de 5 mai, un echipaj rutier din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului a oprit pentru control pe raza localității Berchișești, autoturismul condus de un localnic.

Din verificările efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din comuna Berchișești nu posedă permis de conducere, fratele acestuia, care se afla de asemenea în autoturism, încredințându-i autovehiculul spre a-l conduce pe drumurile publice.”, informează Poliția Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deţine permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.