Breaking News
Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Evenimentele rutiere petrecute în Salcea, Doroteia și Fundu Moldovei au fost soluționate de polițiști

În cursul zilei de ieri, 10 mai, o serie de evenimente rutiere s-au produs în localitățile Salcea, Doroteia și Fundu Moldovei, fiind soluționate de oamenii legii.

Astfel, în jurul orei 18.15, în timp ce conducea autoturismul pe DJ290, dinspre localitatea Salcea spre localitatea Verești, un bărbat de 49 de ani din comuna Fântânele a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de 34 de ani din județul Suceava.

Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto de 49 de ani, cae a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot ieri, în jurul orelor 15.00, în timp ce conducea autoturismul pe D.J 177 A din localitatea Doroteia, un bărbat de 52 de ani din comuna Rădășeni a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un podeț.

Din accident  a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din autoturism, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medcale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

În jurul orei 17.00, în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii Fundu Moldovei, la pătrunderea pe DJ 175, o femeie de 31 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de o femeie de 29 de ani.

Din impact a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul condus de femeia de 29 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarele auto au fost testate de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul femeii de 31 de ani și negativ în cazul femeii de 29 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, transmite IPJ Suceava.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.