Primarul Ion Lungu: ,,Am intrat în linie dreaptă cu finalizarea lucrărilor la Piața George Enescu cu parcare subterană!”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu anunță că lucrările din Piața George Enescu cu parcare subterană se apropie de final. Piața va fi dată în funcțiune în luna iunie.

,,În sedința de Consiliu Local din data de 26.05.2022, vom trece din domeniul privat în domeniul public al municipiului Suceava a suprafeței de 108 mp pe strada Saturn, pentru a putea finaliza lucrările de modernizare a străzii până vom da în funcțiune piața. Totodată, sunt în curs de achiziție mesele noi pentru piață, în valoare de 353.000,0 lei.

Va fi o piață modernă, care va fi dată în funcțiune în luna iunie și care sunt convins că va fi apreciată de cetățenii din Cartierul George Enescu, dar și de toți cei care vor intra în piață.

Totodată, în Ședința de Consiliu Local din 26.05. 2022, este un proiect de hotărâre care prevede transformarea Pieței Ițcani, în Piață agroalimentară cu caracter permanent și comercializare produse cu amănuntul și cu ridicata (en-gross), pentru atragerea producătorilor agricoli locali și zonali, încurajarea consumării produselor locale. Menționăm că, în prezent, în piață funcționează doar comercializarea cu amănuntul, iar piața este aproape goală. Anul viitor vom moderniza zona comercială din spatele Pieței Centrale, unde vom face o hală modernă. Doamne ajută!”, a transmis primarul Ion Lungu.

Mai multe fotografii puteți vedea AICI.
Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Razie a Poliției municipiului Rădăuți și Gălănești! Peste 100 de persoane legitimate, 144 de mașini verificate și amenzi în valoare de 20.360 lei

În cursul zilei de ieri, 23 iunie, în intervalul orar 18.00 – 24.00, pe teritoriul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.