Breaking News

Zilele Municipiului Suceava, ediția 2022, în perioada 24-26 iunie! Trei zile de sărbătoare, concerte, joc și voie bună

Primăria Municipiului Suceava și Consiliul Local invită sucevenii, în perioada 24-26 iunie, să ia parte la concertele extraordinare de muzică ușoară și populară care vor avea loc cu ocazia Zilelor Sucevei, ediția 2022. Concertele se vor desfășura pe esplanada Casei de Cultură, începând cu ora 16.00.

Inna, Andra, The Motans și Alexandra Cuza vor concerta în zilele de 25 și 26 iunie, de la ora 19.00, iar pentru iubitorii folclorului, va fi un spectacol de muzică populară susținut de diverși artiști.

,,Încă puțin și orașul va fi cuprins de atmosfera de sărbătoare. Zilele Sucevei ne aduc din nou împreună, în inima orașului, în Piața 22 Decembrie, unde timp de 3 zile vă așteptăm în număr cât mai mare, pentru a crea o sărbătoare așa cum orașul nostru o merită și pentru a ne bucura de evenimentele pregătite. De asemenea, cei cărora le place atmosfera de festival se pot bucura de parcul de distracții amplasat în incinta parcării Iulius Mall, de spectacolele organizate pe scena de acolo, dar și de terasele cu mâncare amenajate.”, transmite viceprimarul Lucian Harșovschi.

 

Publicitate
edyand

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Prima ediție AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul, își deschide porțile între 26 -28 august 2022, în Fundu Moldovei

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022 în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.