Breaking News

Foto – Incendiu izbucnit la tribuna stadionului din Putna

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Putna, au intervenit duminică seara, 26 iunie, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la tribuna stadionului din localitatea Putna.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat materiale de construcție, depozitate în interiorul clădirii, cu degajări mari de fum.

Au ars materiale de construcție (polistiren extrudat, aproximativ 2000 de metri pătrați) depozitate în interior, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și s-au degradat instalația electrică, tavanul și pereții portanți, de la parterul clădirii, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați. De asemenea, s-au mai degradat, instalația electrică, pereții portanți și tavanul, de la etajul construcției, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 21:00, a declarat sergentul-major Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.