Breaking News
Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Mandate puse în executare de oamenii legii. Bărbați din Dumbrăveni și Milișăuți condamnați la închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 12.07.2022 , orele 17:02, lucrătorii Poliției orașului Milișăuți au primit mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Rădăuți pe numele unui bărbat, care a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an și 6 luni închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui vehicul fără permis de conducere).

În vederea executării, patrulele de serviciu au efectuat verificări în vederea identificării şi reţinerii persoanei condamnate. Cu această ocazie în baza informaţiilor obținute, s-a stabilit locaţia unde se află la lucru bărbatul pe raza orașului Milișăuți, unde a fost identificat şi încătușat. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

La data de 12.07.2022, ora 17:00, la Poliția Orașului Salcea s-a transmis Mandatul de Executare a Pedepsei Închisorii emis de către Judecătoria Suceava, pe numele unui bărbat din sat/com. Dumbraveni, jud. Suceava, condamnat la 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara permis de conducere, fapta prev. Si ped. de art. 335 alin. 1 din Codul Penal si conducerea sub influenta alcoolului, fapta prev si ped de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

În urma activităților investigative desfășurate de lucrătorii Poliției Orașului Salcea, bărbatul a fost identificat pe raza localității com. Dumbrăveni, Jud. Suceava.

Cel în cauză a fost reținut și în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Salcea l-au preluat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani, transmite Poliția Suceava.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.