Breaking News

Lucrările la ștrandul din Ițcani vor fi finalizate până la sfârșitul lunii iulie

Primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu a transmis că, lucrările de constucții la Ștrandul Municipal de la Ițcani vor fi finalizate până la data de 31 iulie 2022.

,,Se lucrează la instalarea utilităților, respectiv gaz metan și energie electrică. Este în curs de amenajare calea de acces în ștrand care va fi un drum betonat. Sunt întârzieri la lucrarea de canalizare pe strada Ștrandului, datorită faptului că s-a întârziat achiziția publică. Până nu avem canalizarea funcțională nu se pot face probe la bazine și la stația de clorinare și filtrare a apei.

În acest moment nu putem preciza exact când va fi inaugurat oficial ștrandul. Este un ștrand modern cu instalații de clorinare și filtrare de ultimă generație, cu un sistem performant de panouri fotovoltaice, care contribuie la încălzirea și menținerea temperaturii stabilite a apei. Facem tot posibilul să grăbim recepția finală la acest obiectiv important de investiții. Doamne ajută!”, a transmis primarul municipalității sucevene.
Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.