Invitație! O nouă ediție a maratonului de biciclete Haita MTB în Șarul Dornei

Asociația Echitart, în parteneriat cu Elsaco și Vestra, organizează sâmbătă, 20 august 2022, o nouă ediție a maratonului de biciclete Haita MTB, dedicat sportivilor pasionați de mișcare în aer liber. De această dată, competiția se va desfășura în Ținutul Haitii (Șarul Dornei, județul Suceava), într-o locație de poveste cunoscută drept Haita Land.

Maratonul Haita MTB se adresează pasionaților de cycling, îndrăgostiți de munte, drumeții, stil de viață sănătos sau călătorii în natură. Totodată este deopotrivă o ocazie de competiție sportivă și timp petrecut în tihnă, cu familia, într-o locație de excepție, recunoscută pentru peisajele încântătoare care redau liniștea și aduc oamenii mai aproape de cultura și obiceiurile tradiționale – Haita Land.

TRASEU, ACTIVITĂȚI ȘI PARTICIPARE

Haita MTB este un eveniment susținut de Elsaco și Vestra, în calitate de parteneri oficiali, și organizat cu sprijinul Salvamont Suceava, Romontana și Hit The Egg. Traseele maratonului au o lungime de 25 km, respectiv 55 km, iar startul se va da de la Cuib, Haita Land.

Traseul lung, de 55 km, își continuă cursul spre exploatarea de sulf din Munții Călimani, iar apoi străbate Negoiului Românesc spre Vârful Rețițiș și Poiana Frumușica. Linia de FINISH își așteaptă câștigătorii la Neagra Șarului. În ceea ce privește traseul scurt cu o lungime de 25 de km, are același punct de start și străbate Băuca, drumul de ocolire Runc, linia de finish fiind la Gura Haitii.

Pe lângă trasee, locația evenimentului va găzdui și o zonă de camping pentru „Somn tihnit”, o zonă de relaxare „În liniștea codrului”, „Șezătoarea copiilor” (kids corner) și o zonă cu „De-ale gurii” (zona food & drinks).

Așadar, dacă îți place să te dedici activităților sportive în aer liber sau dacă îți dorești să te relaxezi alături de familie într-un cadru feeric, înscrie-te ca participant și bucură-te alături de noi de cea mai nouă ediție a maratonului de biciclete Haita MTB.

Iar dacă îți place să experimentezi Haita MTB din ”papuci” de voluntar, te poți alătura echipei noastre. Află detalii și înscrie-te accesând acest link: Inscriere voluntar.

Participarea la eveniment se realizează pe bază de înscriere. Mai multe detalii despre eveniment, activități, înscriere și participare puteți afla accesând website-ul competiției: www.haitamtb.ro, transmit organizatorii evenimentului.

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.