Breaking News

Wizz Air a anunțat deschiderea unei baze noi în Suceava! Noi rute de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, a anunțat astăzi deschiderea unei baze noi în Suceava, extinzându-și operațiunile în România. Odată cu alocarea a două noi aeronave moderne Airbus A321neo, Wizz Air oferă acum 11 rute către 7 țări de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava. Noua aeronavă va sprijini zborurile pe cinci noi rute, către Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) și Eindhoven (Olanda). Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 24,99 EUR / 119 RON.

Cu o nouă bază și două aeronave alocate în Suceava, Wizz Air își reafirmă angajamentul față de aeroporturile regionale și de a oferi destinații populare la tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri, în cel mai sustenabil mod posibil. Începând cu 15 decembrie, românii pot călători de la Suceava la Paris-Beauvais în zilele de joi și sâmbătă. O zi mai târziu, pe 16 decembrie, vor începe zborurile din Suceava către Bruxelles-Charleroi în fiecare luni, miercuri și vineri, iar spre Veneția-Treviso în fiecare luni și vineri. În plus, începând cu 17 decembrie, pasagerii pot călători către Larnaca și Eindhoven, ambele cu plecare în zilele de marți și sâmbătă.

Wizz Air continuă să-și extindă operațiunile în întreaga rețea, pe măsură ce alocă mai multe aeronave și recrutează însoțitori de zbor. Cu rute în toată Europa, românii vor putea călători prin aceste noi zboruri Wizz Air la tarife reduse către unele dintre cele mai importantecentre urbane din Europa, precum și spre destinații minunate de vacanță. Pe lângă aceste piețe, Wizz Air mărește și frecvența a trei rute ce opereazădin Suceava. Frecvența zborurilor către Bologna va fi mărită la 3 zboruri pe săptămână, Milano-Bergamo la 7 zboruri și Roma-Fiumicino la 5 zboruri.

Primul zbor Wizz Air din România a decolat în 2006. De atunci, compania aeriană a devenit lider de piațăîn România și a transportat peste 55 de milioane de pasageri către și dinspre țara noastră, cu peste 4,5 milioane de pasageri transportați doar în 2022.

Vorbind la conferința de presă de la Suceava, Evelin Jeckel, Acting Network Officer la Wizz Air, a spus:

Suntem încântați să anunțăm astăzi deschiderea bazei noastre de la Suceava și alocarea a două aeronave moderne Airbus A321neo, care vor sprijini operațiunile pe cinci rute noi cu plecare din frumosul oraș al Sucevei. Acest anunț marchează o etapă importantă pentru rețeaua noastrădin România, care include acum 11 rute cu plecare din Suceava, către 7 țări. Pe măsură ce continuăm să ne extindem rețeaua în România, anunțulne susține strategia de creștere și angajamentul de a oferi tarife ultra-reduse către destinații diverse din Europa. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul zborurilor noi și al celor existente, cu plecare de la noua noastră bază din Suceava!”, se arată într-un comunicat de presă emis de compania Wizz Air.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN SUCEAVA

RUTE ZILE ÎNCEPÂND CU DE LA*
Suceava – Paris-Beauvais joi, sâmbătă 15 decembrie 24,99 EUR / 119 RON
Suceava – Bruxelles-Charleroi luni, miercuri, vineri 16 decembrie 24,99 EUR / 119 RON
Suceava – Veneția-Treviso luni, vineri 16 decembrie 24,99 EUR / 119 RON
Suceava – Larnaca marți, sâmbătă 17 decembrie 24,99 EUR / 119 RON
Suceava – Eindhoven marți, sâmbătă 17 decembrie 24,99 EUR / 119 RON
Publicitate
edyand

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Foto/Video – Patru gospodării afectate de un incendiu de proporții în localitatea Dragoșa

Pompierii militari de la subunitățile din Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și Suceava, împreună cu lucrătorii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.