Apel la 112 și dosar penal după un conflict pornit de la pășunatul caprelor

În după-amiaza zilei de duminică, 25 iunie, când în mod normal liniștea domină comunitățile rurale, oamenii odihnindu-se și pregătindu-se pentru o nouă săptămână de muncă, Secția Rurală de Poliție Gura Humorului a fost sesizată prin numărul de urgențe 112 de către un bărbatul din satul Pîrteștii de Jos, care a anunțat că a fost bătut de un vecin.

La fața locului s-a deplasat un echipaj care a constatat că pe fondul unor  discuții în contradictoriu legate de pășunatul caprelor,  doi vecini s-au luat la ceartă. Unul dintre ei a reclamat că a fost lovit cu palma peste față, fără a suferi leziuni vizibile. Altercația s-a petrecut pe proprietatea celui care a sunat la 112

Prin urmare, polițiștii au deschis dosar penal cu privire la săvârșirea  infracțiunii de ,,Lovirea sau alte violențe’’, dar și pentru  ,,Violare de domiciliu’’.

Bărbatul care a sunat la 112 a fost înștiințat de polițiști că va trebui să solicite un certificat medico-legale care să ateste leziunile suferite, dacă acestea există.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.