Mașinile retro se vor da în spectacol duminică, la Fălticeni

„Roţi legendare – Fălticeni”, 127 de ani de la apariţia primului vehicul din urbea de pe Şomuz este evenimentul care va aduna duminică, 23 iulie, la Fălticeni, zeci de colecționari de mașini retro din județul Suceava dar și din județe vecine.

Evenimentul are deja tradiție iar edițiile precedente au arătat calitate și diversitate. Practic, orice vizitator va găsi cel puțin o mașină care să-l impresioneze ori să îi trezească amintiri frumoase.

În cadrul expoziţie vor fi expuse maşini de colecţie şi motociclete produse între anii 1950 şi 1990 şi, în premieră, biciclete.

Mașinile vor fi expuse, de la ora 10.00, faţa Administraţiei Fiscale din vecinătatea Pieţei „Nada Florilor” din municipiul Fălticeni

În jurul orei 14.00 este programată parada mașinilor retro pe principalele străzi din zona centrală a municipiului Fălticeni, finalizată în parcarea de la ieşirea din oraş spre Suceava.

În anul 1896, pe străzile din Fălticeni circula un triciclu Bollé. Fălticeni a fost al treilea oraș din Regatul României în care a circulat o mașină. De la acest reper a plecat și ideea organizatorilor de a organiza anual această paradă.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Percheziții la traficanții de motorină, de unde au fost ridicate mai multe bunuri

Nu mai puțin de 25 de percheziții au avut loc în cursul zilei de vineri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.