Podul de la Milișăuți se închide traficului din dimineața zilei de 19 octombrie

Prefectura Suceava a anunțat că de joi, 19 octombrie, de la ora 8.00, podul mare de peste apa Sucevei de la Milișăuți va fi închis total circulației publice în vederea lucrărilor de reparații capitale care ar urma să dureze 8 luni de zile.

Traficul ușor se va desfășura pe podul provizoriu din tuburi amenajat lângă cel mare însă există și mai multe rute alternative care vor fi amenajate din timp, prin Satu Mare, și prin Bălcăuți-Dornești, pentru traficul greu.

”În calitate de prefect al județului, împreună cu toți factorii implicați în derularea investiției voi monitoriza atent stadiul lucrărilor, cu vizite în teren din două în două săptămâni. Fără a-mi depăși atribuțiile legale voi oferi sprijin instituțional ori de câte ori va fi necesar, astfel încât, așa cum au precizat reprezentanții constructorului, lucrările la acest pod atât de important să fie finalizate în termenul contractual asumat de DRDP Iași, respectiv 8 luni de la începerea lucrărilor de construire”, a declarat prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan.

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Crimă odioasă la Dumbrăveni

Șoc și groază la Dumbrăveni, unde o femeie în vârstă de 78 de ani a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.