De pe Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” se mai zboară doar spre cinci destinații externe

De pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Salcea vor mai fi doar cinci curse externe începând cu noul orar de zbor, care a intrat în vigoare pe 29 octombrie și este valabil până pe 30 martie 2024. Wizz Air va zbura de la Suceava spre Londra Luton, Roma, Milano Malpensa, Dortmund și Memmingen. Zborurile spre Dortmund, în Germania, vor fi operate începând cu data de 15 decembrie 2023, până atunci fiind introdusă o nouă cursă aeriană către Koln, în zilele de luni și vineri, cu plecare de la Suceava la ora 12:55.

Pentru orarul de iarnă au fost păstrate cursele aeriene spre Londra, cu două zboruri în zilele de luni, marți, miercuri, vineri și sâmbătă și cu un zbor în zilele de joi și duminică. De la Suceava, Wizz Air va mai avea plecări către Roma Fiumicino (marți, joi și sâmbătă), Milano Malpensa (marți, joi și sâmbătă) și Memmingen, Germania (miercuri și duminică). Pe lângă Wizz Air, pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” va mai opera doar compania Tarom, cu zboruri zilnice spre București, cu plecare de la Suceava la ora 5:20. În ziua de joi și duminică a fost introdus un al doilea zbor, cu plecare de la Suceava la ora 14:20.

Pentru orarul de iarnă va exista și un singur zbor pentru vacanțe, în regim charter. Este vorba despre un zbor care va fi operat duminica, spre Egipt, la Sharm El Sheikh, în perioada 29 octombrie – 10 martie 2023.

Wizz Air a renunțat la zborurile către Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Veneția Treviso și Bologna.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Crimă odioasă la Dumbrăveni

Șoc și groază la Dumbrăveni, unde o femeie în vârstă de 78 de ani a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.