Arestat după ce a violat în mod repetat două minore

Un individ a fost arestat pentru 30 de zile de magistrații de la Judecătoria Suceava sub acuzația de „agresiune sexuală în formă continuată (un număr nedeterminat de acte materiale din care un act material individualizat la data de 24 decembrie 2022)”. Practic, bărbatul este acuzat de viol și coruperea sexuală a minorilor.

”În mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul a săvârşit un număr nedeterminat de acte de natură sexuală asupra a două persoane vătămate minore, de natură a-i produce inculpatului satisfacție sexuală, respectiv a întreţinut un act sexual cu o a treia, în timp ce persoanele vătămate minore se aflau temporar în grija sa, profitând de imposibilitatea acestora de a-şi exprima voinţa, generată de vârsta prea fragedă pentru a înțelege ce se întâmpla”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Bărbatul a fost reținut în ziua de 28 februarie, iar a doua zi pe numele său a fost emis mandatul de arestare care l-a trimis în beciul poliției.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.