Copil de 12 ani, filmat la volanul unui BMW, la Verești

Polițiștii suceveni s-au autosesizat în baza unor imagini video apărute pe pagina de facebook ”Suceava Fail”, în dimineața zilei de 27 martie, în care a fost postată o înregistrare video din care rezultă că la data de 21.03.2024, orele 17.20, pe str. Gării din satul Verești, un autoturism marca BMW, de culoare gri, a oprit brusc, iar atât de la volanul autoturismului cât și de pe locul din dreapta față au coborât două persoane de sex masculin care și-au inversat locurile.

În imagini se  vedea destul de clar cum de la volanul unui autoturism BMW coboară un copil.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii Secției Rurale 2 Ipotești au constatat că autoturismul marca BMW aparține unei femei în vârstă de 33 ani, cu domiciliu în satul Hancea, comuna Verești.

De aici încolo, cercetările au continuat în comunitatea romă de la Hancea.

Din cercetări s-a stabilit că de la volanul autoturismului a coborât un minor  în vârstă de 12 ani, care condusese până atunci, iar în locul său la volanul autoturismului a urcat un tânăr în vârstă de 22 de ani, posesor de permis de conducere.

Polițiștii Secției Rurale Ipotești au  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Târg de Paște în centrul Sucevei

Sucevenii vor avea parte și în acest an de tradiționalul Târg de Paște, care va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.