Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului Local Suceava au fost anunțate oficial în această săptămână.

Este vorba de Teodora Munteanu, fost viceprimar al Sucevei din partea USR, care va candida ca independent și de Marian Andronache, care va candida la primărie din partea Alianței Dreapta Unită (USR – PMP – Forța Dreptei).

Teodora Munteanu s-a delimitat de alianța politică din care face parte partidul pe listele căruia a obținut un mandat de consilier local și ulterior de viceprimar (USR-PMP – Forța Dreptei_, afirmând că „aici, acum, pe plan local, nu pot gira alianța electorală dintre USR și PMP”.

Aceasta spune că are un grup numeros de susținători, suceveni care au înțeles că a fost singura care a apărat interesele comunității din postura de viceprimar.

Marian Andronache a venit și el cu un discurs neașteptat de critic și i-a atacat direct atât pe Lucian Harșovschi cât și pe Vasile Rîmbu.

”A venit momentul să facem dreptate. Să facem dreptate pentru Suceava. În 2020 am fost pe locul doi, iar anul acesta sunt sigur că

împreună vom fi pe locul 1”, a declarat Marian Andronache.

FOTO: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.