Peste 500 de elevi ai Colegiului ”Eudoxiu Hurmuzachi” au aflat care sunt riscurile consumului abuziv de tutun, cafea, alcool și droguri

Peste 500 de elevi ai Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți au aflat care sunt riscurile consumului abuziv de tutun, cafea, alcool, medicamente, energizante și droguri. S-a întâmplat cu ocazia acțiunii din perioada de școală ”Săptămâna verde”, acțiune intitulată „O viață sănătoasă prin prevenirea comportamentelor de risc”.

La eveniment au participat invitați cu experiență în diverse domenii de activitate profesională care au avut disponibilitatea de a discuta despre implicațiile pe termen mediu și lung ale deciziilor ce pot sprijini sau, dimpotrivă, compromite starea de sănătate fizică și psihică.

Alte subiecte abordate au fost siguranța în trafic și riscurile asociate adoptării unui stil teribilist și iresponsabil de a conduce, despre traficul de persoane și despre fenomenul violenței școlare, insistând pe importanța însușirii unor valori morale protective pentru bunăstarea personală și socială, dar și pe consecințele legale prevăzute de Codul Penal, prin opoziție.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.