Cele cinci muzee din Fălticeni se alătură evenimentului ”Noaptea Muzeelor”

Cele cinci muzee din Fălticeni se alătură pentru prima oară evenimentului național ”Noaptea Muzeelor”. Ajunsă la ediția a XX-a, manifestarea va avea loc în ziua de 18 mai și se va prelungi până târziu în noapte.

În municipiul Fălticeni, în „Noaptea Muzeelor” toate cele cinci instituții muzeale vor fi deschise până la ora 24:00.

„Municipiul Fălticeni vă invită să luați parte la acest eveniment de succes european, ajuns acum la a 20-a ediție! Sâmbătă, 18 mai 2024, între orele 18 și 24, explorați cele 5 muzee din Fălticeni: Muzeul de Artă <Ion Irimescu>, Muzeul Apelor <Mihai Băcescu>, Galeria Oamenilor de Seamă, Casa Memorială <Mihail Sadoveanu> și Muzeul Fălticenilor <Vasile Ciurea> (din incinta Bibliotecii Municipale <Eugen Lovinescu>). Vă așteptăm cu drag!”, a transmis Primăria Fălticeni.

Muzee din peste 60 de localități (32 de județe) sunt înscrise la această ediție aniversară. Din păcate, vor exista muzee importante din orașe reședință de județ și nu numai care nu vor participa la ediția din acest an, angajații urmând să protesteze pentru a determina Guvernul României să-și respecte promisiunea de mărire a salariilor acestora cu 20%.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.