Gala de kickboxing Colosseum Tournament 43 va avea loc pe 28 iunie în șanțul de apărare de la Cetatea de Scaun

Cea de a doua ediție a galei de kickboxing Colosseum Tournament 43 va avea loc pe 28 iunie, în șanțul de apărare al Cetății de Scaun. „După gala de anul trecut, care a întrecut toate așteptările și a avut un mare impact pe plan internațional, ne-am propus să ridicăm și mai mult ștacheta în 2024. Gala Colosseum Tournament 43 va veni cu foarte multe surprize, iar Semmy Schilt, invitatul nostru special, m-a anunțat că abia așteaptă să revină la Suceava, un oraș care i-a plăcut foarte mult. Ceea ce am realizat în 2023 și ceea ce ne propunem pentru anul acesta nu ar fi fost posibil fără sprijinul Primăriei Suceava, al Consiliului Județean și al Muzeului Național al Bucovinei, și suntem recunoscători pentru acest lucru”, a declarat promotorul Gabriel Georgescu, unul dintre organizatorii acestei gale.

Emil Ursu, directorul Muzeului Național al Bucovinei, a dezvăluit că în 2023 a fost reticent atunci când i s-a propus organizarea unei gale de kickboxing în interiorul Cetății de Scaun.

„Ceea ce s-a întâmplat la gala Colosseum Tournament 39 a fost un lucru inedit și a adus beneficii de imagine Cetății de Scaun. În condițiile în care Cetatea este în prezent în restaurare, organizarea galei din acest an va reprezenta o adevărată provocare. Cred însă că schelele de lemn care străjuiesc zidurile în acest moment pot avea un impact vizual foarte mare pe timpul nopții dacă sunt luminate corespunzător. Tot ce îmi doresc este ca evenimentul de pe 28 iunie să aibă un succes și mai mare față de precedentul”, a precizat Emil Ursu.

La evenimentul de luna viitoare va cânta cunoscuta interpretă Lora, iar manifestările legate de cântarul oficial vor fi acompaniate de un spectacol susținut de alt solist la modă, Cabron. De asemenea, la Cetatea de Scaun se va monta un balon cu aer cald, cu o capacitate de 10 persoane, cu ajutorul căruia sucevenii vor putea admira de la înălțime monumentul istoric.

Imnul României va fi cântat de Nicoleta Maier, o soprană de talie internațională.

”Totodată, nu vom renunța sub nici o formă la Filarmonica din Botoșani, care a produs atâtea ecouri pozitive anul trecut, și vom continua premierea sportivilor care au adus glorie Sucevei în trecut. Ring announcer va fi și de această dată reputatul Daniel Austin, care va face pereche cu senzaționala Majda Aboulumosha”, a dezvăluit Cristian Varasciuc, un alt organizator al acestei gale.

Gala de kickboxing Colosseum Tournament 39, care s-a desfășurat pe data de 30 iunie 2023, la Suceava, s-a dovedit un show de amploare, la care au participa peste 3.000 de persoane.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.