Bursă de locuri de muncă, la Suceava, Rădăuți, Gura Humorului, Fălticeni și Câmpulung

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava va organiza, vineri, 17 mai, Bursa generală a locurilor de muncă, dedicată sucevenilor aflați în căutarea unui serviciu.

În municipiul Suceava, bursa va avea loc la Iulius Mall Suceava, parter zona centrală, de la ora 10.00

Evenimentul va avea loc la aceeași dată și la aceeași oră și la Casa Germană din Rădăuți, la Centrul de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului, precum și la Punctele de Lucru ale AJOFM din Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc.

Oferta pentru bursă număra la nivelul zilei de miercuri, 15 mai, 278 de locuri vacante la nivelul județului, deschise candidaților cu diferite niveluri de studii: 161 oferte la Suceava, 11 la Gura Humorului, 18 la Fălticeni,12 la Rădăuți, 14 la Câmpulung Moldovenesc.

”Oferta atrage o varietate de domenii de activitate, incluzând fabricarea înghețatei, panificație, producție, fabricarea hârtiei și cartonului, construcții, prelucrarea lemnului, comerț, pază și protecție, repararea autovehiculelor, ospitalitate, învățământ primar, cercetare-dezvoltare și multe altele, acoperind un spectru larg de niveluri educaționale și de competențe.

Bursa din Suceava înregistrează, la acest moment, un număr record de locuri vacante pentru studii superioare, din cele 161 de oferte 20  fiind adresate necalificaților, 90 adresate celor cu studii medii sau profesionale și 51 de locuri vacante adresându-se candidaților cu studii superioare. Cei mai căutați candidați cu studii superioare sunt inginerii și programatorii IT, iar cele mai căutate calificări sunt cele de electrician, sudor sau mecanic auto, dar și cu o diploma de profesor cei interesați pot candida, la acest eveniment, pentru locurile oferite în învățământul primar”, se arată într-un comunicat al AJOFM Suceava.

AJOFM Suceava face apel la angajatorii interesați să îi contacteze pentru a participa la bursă.

Se mai pot face înscrieri pentru bursă până joi, 16 mai 2024, ora 14.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.