Doi tineri au scăpat cu viață după ce un Audi s-a răsturnat pe o distanță de 50 de metri într-o depășire

Un accident rutier violent s-a produs duminică după-amiază la Vicovu de Sus. Un Audi A 6 scăpat de sub control într-o depășire s-a răsturnat pe o distanță de aproximativ 50 de metri, oprindu-se pe podețul unei case.

Din cercetările poliției rezultă că un tânăr șofer în vârstă de 18 ani, din comuna Straja, în timp ce conducea un Audi A6, pe strada Calea Bucovinei de pe raza orașului Vicovu de Sus, din direcția comuna Straja către oraș Vicovu de Sus, a efectuat manevra de depășire a unui autoturismul marca AUDI A4, condus în fața sa de un șofer în vârstă de 40 ani,  domiciliat în comuna Brodina. În depășirea în viteză, șoferul de 18 ani a acroșat autoturismul din față, fiind proiectat și răsturnându-se până la o distanță de aproximativ 50 metri.

Șoferul de 18 ani și un alt tânăr de 24 de ani, din Straja, pasager în mașina sa, au fost transportați de către echipajul de ambulanță la Spitalul Rădăuți, unde au fost diagnosticați preliminar cu ”contuzie toraco-abdominală stânga și traumatism stâng”, respectiv „plăgi și excoriații la nivelul facial, toracic și la nivelul membrelor superioare”.

Tânărul de 18 ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest întrucât acesta acuza dureri și nu putea sufla corespunzător, însă i-a fost recoltată o probă biologic de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Incendiu devastator declanșat de acțiunea unor rozătoare

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de pompieri Rădăuți, împreună cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.