Instalații artizanale de făcut alcool, țuică și vin ridicate de polițiștii dorneni cu ocazia unor percheziții

Instalații artizanale pentru produs alcool, dar și diferite cantități de țuică și vin au fost ridicate de polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei în urma a două percheziții.

Acestea s-au derulat după ce acum mai bine de două luni polițiștii dorneni au oprit în trafic un autoturism înmatriculat în județul Vrancea, iar în interiorul acestuia au descoperit alcool de contrabandă. Dosarul a fost extins, iar din cercetări și noile probe s-a impus realizarea celor două percheziții în localitatea Cotești, județul Vrancea, din locul de unde provenea alcoolul de contrabandă descoperit la Vatra Dornei.

Cu ocazia acestor acțiuni au fost ridicate 6 terminale mobile din care 4 având cartele SIM, o cartelă SIM nouă, 340 de litri de vin în două recipiente de 300 și 40 de litri, 50 de litri de țuică într-un singur recipient, un cazan de țuică de 100 de litri, din inox/cupru cu serpentină din cupru, 44 de canistre din plastic, goale și un autovehicul din anul 2018.

Polițiștii au dispus măsura sechestrului asigurător asupra unui autovehicul, în valoare de circa 33.000 de lei, care aparține suspectului din acest dosar.

O altă mașină, respectiv o autoutilitară descoperită la percheziții a fost lăsată în custodia persoanei cercetate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

A suferit o fractură deschisă după o cădere din cireș

Duminică seară, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției Rurale Adâncata au fost sesizați că un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.