Home / Actualitate / Izvoarele Sucevei, 5.980 pachete cu țigări confiscate după ce cărăușii au abandonat coletele și profitând de terenul împădurit au reuşit să fugă

Izvoarele Sucevei, 5.980 pachete cu țigări confiscate după ce cărăușii au abandonat coletele și profitând de terenul împădurit au reuşit să fugă

În ziua de 20 septembrie a.c, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Izvoarele Sucevei au depistat un grup de persoane care transporta de la linia de frontieră către interior (pe direcţia localităţii Ghicea, jud Suceava), mai multe colete voluminoase. În momentul în care polițiștii de frontieră au procedat la somarea prin voce a bărbaților, aceștia au abandonat coletele și profitând de terenul împădurit au reuşit să fugă. Imediat au fost informați grănicerii ucraineni pentru cercetarea în comun a evenimentului.

În zonă au fost descoperite 8 colete care conțineau cantitatea de 5.980 pachete cu țigări, marca Marble, în valoare de 65.780 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Publicitate
suc-de-mere-suceava

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

În data de 28.11.2020, în jurul orelor 17.00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 10 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.