Moldoviţa, amendă în cuantum de 3.000 lei pentru un un localnic ce transporta material lemnos mai mult decât cel înscris în avizele de însoţire

La data de 01.03.2017, în jurul orelor 10.50, un echipaj format din polițiști ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava și specialiști ai Gărzii Forestiere Suceava, a oprit pentru control pe DC 32B din comuna Moldoviţa, autocamionul cu remorcă, condus de un localnic de 43 de ani, care transporta material lemnos.

În urma verificării documentelor prezentate de conducătorul auto, echipa de control a constatat faptul că, materialul lemnos înscris în cele 2 avize de însoţire, nu corespunde din punct de vedere al volumului, cu cantitatea transportată, motiv pentru care, s-a procedat la inventariere, rezultatul fiind acela că, bărbatul transporta 47,07 m.c. lemn rotund de esență molid, cu 11,662 m.c. mai mult decât cel înscris în avizele de însoţire prezentate pentru control.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 lei, pentru încălcarea Legii nr.171/2010, iar diferența de material lemnos în volum, de 11,662 m.c. a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Moldovița, legislația în domeniu neprecizând pentru această faptă și confiscarea autovehiculului care transportă materialul lemnos.

 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto/Video : Un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă și a întrat în coliziune cu un arbore, în zona pădurii din Ilișești

În această dimineață, în zona pădurii din Ilișești, a avut loc un accident rutier. Un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.