Home / Actualitate / Un bărbat din Capu Câmpului a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost călcat de cal şi a ajuns sub roţile unei remorci

Un bărbat din Capu Câmpului a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost călcat de cal şi a ajuns sub roţile unei remorci

La 15.06.2017, în jurul orei 15.30, în timp ce conducea atelajul hipo încărcat cu fân, pe DJ 177C, în interiorul localităţii Capu Câmpului, un localnic de 58 de ani, a observat faptul că din sens opus se apropie autoutilitara cu remorcă încărcată cu material lemnos, condusă de un bărbat de 34 de ani, din comuna Mălini, motiv pentru care a coborât pentru a ţine cabalina de căpăstru.

Astfel, în momentul în care ansamblul auto a trecut prin dreptul atelajului hipo, cabalina s-a speriat, neputând fi stăpânită, rezultând deplasarea necontrolată a atelajului hipo, bărbatul de 58 de ani fiind proiectat între roţile remorcii şi picioarele cabalinei.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorul atelajului hipo, nu a mai putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul atelajului hipo care a condus imprudent.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Crihan Elena

Alte articole

Foto: 7 persoane au fost implicate într-un accident rutier pe raza comunei Ilișești

Astăzi în jurul orei 15:20, a avut loc un accident rutier pe raza comunei Ilișești. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.