Material lemnos confiscat de poliţişti

La data de 22.03.2018, în jurul orei 11.20, polițiștii SPR 14 Vama, au oprit pentru control autoutilitara condusă de un bărbat de 39 ani, din com. Vama, care se deplasa pe D.J. 176, localitatea Strâmtura, com. Vama și care transporta material lemnos, respectiv lemn de foc, esență foioase, specia fag.
Cu ocazia controlului, conducătorul auto a prezentat avizul secundar din 22.03.2018, pentru cantitatea de 5,47 m3 lemn de foc, esență foioase, specia fag. Cu ocazia controlului avizului, polițiștii au constatat că acesta a fost validat la ora 07.39, susnumitul fiind oprit în trafic la ora 11.20, însă având în vedere că distanța dintre punctul de încărcare și locul opririi este relativ mică, circa 15 km, i s-a solicitat şoferului să se deplaseze la depozitul de bușteni Dragoșa, din com. Frumosu.
La depozitul de bușteni „Dragoșa”, şoferul a recunoscut faptul că a efectuat un al doilea transport de material lemnos, în baza aceluiași aviz. În urma inventarierii și cubării materialului lemnos, s-a stabilit că acesta avea în autoutilitară cantitatea de 5,59 m3 lemn de foc, esență foioase, specia fag.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 19, alin. (1), lit. i, din Legea 171/2018, fiindu-i confiscată totodată cantitatea de 5,59 m3 lemn de foc.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: infosuceava

Alte articole

POLIȚIȘTII PREZENȚI LA PARADA MILITARĂ ȘI ÎN MIJLOCUL SUCEVENILOR DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

La acest ceas aniversar, simțim cu atât mai mult mândria că suntem români și că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.