FOTO: Indendiu la o gospodărie din municipiul Suceava

Astăzi, în jurul orei 9:11, Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit, cu două autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din municipiul Suceava. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau sub acoperișul unei magazii și al bucătăriei de vară, corp comun, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. Incendiul a fost lichidat la ora 10:00.

Au ars interiorul magaziei și astereala acesteia, pe câte 25 mp fiecare, acoperișul bucătăriei de vară pe 35 mp și circa un metru cub lemn de foc. S-au degradat pereții magaziei, învelitoarea din tablă, centrala termică și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și restul anexelor gospodărești, cu bunurile aferente.

Foto:

          

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.