O femeie de 85 de ani, a suferit arsuri de gr. I, II și III pe aproximativ 30% din suprafața corpului, într-un incendiu la o casă de locuit din localitatea Arbore

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Arbore, au intervenit cu două autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Arbore.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul bucatăriei, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la anexele din gospodărie. Flăcările au izbucnit din cauza unor scăpări de gaze combustibile de la o butelie de aragaz. Din nefericire, proprietara, in vârstă de 85 de ani, a suferit arsuri de gr. I, II și III pe aproximativ 30% din suprafața corpului. Femeia a fost preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), care i-a acordat primul ajutor medical. Ulterior, cadrele medicale SAJ au predat victima echipajului SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă), care a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

Au ars obiecte de mobilier, materiale textile (articole de îmbrăcăminte și altele) și butelia de aragaz. S-au degradat finisajele interioare din bucătărie.

Incendiul a fost lichidat la ora 15:11, iar pompierii au salvat casa de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

Publicitate
Medea

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa arhiva

Două unități comerciale sancționate pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsurile de prevenire a răspândirii SarsCov2

La data de 08.05.2021, în intervalul orar 19:00-23:00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.