Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier pentru conducerea unor mopede fără permis. Atenție la circulația cu mopedele pe drumurile publice!

Din analizele efectuate la nivelul IPJ Suceava a rezultat că un număr mare de accidente rutriere grave se produc cu implicarea bicicliștilor și conducătorilor de mopede, în special în sezonul cald.

Atragem atenția cu privire la măsurile de siguranță rutieră și la respectarea legislației rutiere de către aceste categorii de participanți la trafic.

La 30.04.2021, orele 20.34, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe Strada Energeticianului din municipiul Suceava, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică a observat că pe strada Energeticianului se deplasau trei mopede, fiecare condus de către o persoană de sex masculin. Tinerii au observat autospeciala de poliţie, au abandonat mopedele şi au luat-o la fugă pe malul apei. S-a procedat la urmărirea acestora reuşind ca după aproximativ 100 m să fie identificat unul dintre conducătorii mopedelor, ulterior fiind identificaţi şi ceilalţi doi.  Cu această ocazie, procedând la verificarea în Bazele de Date ale Poliției Române, s-a stabilit că cei trei conducători de mopede au vârste cuprinse între 16 și 17 ani și sunt toți din localitatea Văratic. De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale posesorilor de permise de conducere, s-a constatat că cei trei conducători de mopede nu figurează ca fiind posesori de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Au fost întocmite trei dosare penale pentru „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul fara permis de conducere”.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa arhiva

Două unități comerciale sancționate pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsurile de prevenire a răspândirii SarsCov2

La data de 08.05.2021, în intervalul orar 19:00-23:00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.