Doi cetățeni din Libia depistaţi la frontiera de nord a țării

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat la frontieră, doi cetățeni libieni care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

În seara zilei de 2 mai a.c, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, cu sprijinul colegilor din cadrul S.T.P.F. Suceava şi S.P.F.Vicovu de Sus, au declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de competență.
Astfel, în jurul orei 21.00, polițiștii de frontieră au depistat în zona de responsabilitate, pe raza localităţii de frontieră Falcău, judeţul Suceava, doi cetățeni străini care se deplasau, pe jos, dinspre teritoriul statului vecin, spre interiorul tării.
Deoarece cei doi cetăţeni străini nu îşi justificau prezenţa în zonă, aceştia au fost conduşi de poliţiştii de frontieră la sediul sectorului pentru cercetări.
În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit faptul că sunt cetățeni libieni, în vârstă de 19, respectiv 17 ani şi au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează a fi luate măsurile legale ce se impun.

Publicitate
paradisebakeryplaton [/su_box

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa arhiva

Două unități comerciale sancționate pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsurile de prevenire a răspândirii SarsCov2

La data de 08.05.2021, în intervalul orar 19:00-23:00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.