Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 26.05.2021, orele 05.31, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H dinspre municipiul Rădăuți spre municipiul Suceava, un bărbat de 72 de ani din municipiul Rădăuţi a părăsit partea carosabilă răsturnându-se pe partea dreaptă a drumului în sensul său de deplasare. Din accident a rezultat rănirea a doi pasageri din autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 26.05.2021, în jurul orei 07.00, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 208 C din oraşul Liteni, un bărbat de 42 de ani din judeţul Botoşani a părăsit partea carosabilă răsturnându-se pe terenurile agricole din dreapta drumului. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto şi a trei pasageri din autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,26 mg/l alcool în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 26.05.2021, în jurul orei 08:12, în timp ce conducea autoturismul pe strada Sf. Dumitru, din municipiul Rădăuți un tânăr de 18 ani din comuna Marginea a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de către un bărbat de 32 de ani din comuna Dorneşti.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 32 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţisti

La 22.07.2021, ora 13.45, în timp ce conducea autoturismul pe DC27, în localitatea Păltinoasa, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.