Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 06.06.2021 ora 01.00, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Câmpulung – Moldovenesc a oprit pentru control pe strada Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Fundu Moldovei. Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânărul de 18 ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 06.06.2021, în jurul orelor 09.55, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Nicolae Iorga din localitate mopedul condus de un bărbat de 36 de ani din comuna Hănţeşti. Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 36 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar mopedul nu este înregistrat/înmatriculat. Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”, ce va fi soluţionat procedural.

La 06.06.2021, orele 15:20, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Salcea a oprit pentru control pe raza comunei Dumbrăveni motociclul condus de un localnic de 20 de ani. Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 20 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motociclul nu este înregistrat/înmatriculat. Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluţionat procedural.

La 06.06.2021, orele 22:10, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a observat pe raza comunei Horodnic de Jos, un autoturism al cărui conducător auto a părăsit partea carosabilă, oprindu-se într-un şanţ. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui localnic de 54 ani. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: ACTIVITĂȚI DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA BICICLIȘTILOR, CONDUCĂTORILOR DE MOPEDE ȘI CĂRUȚAȘILOR

În perioada 19-25 iulie a.c., poliţiştii suceveni acţionează pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.