Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

În ziua de 06.06.2021, ora 01.56, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E dinspre Capu Codrului către Gura Humorului, la o trecere la nivel cu calea ferată, un bărbat de 25 de ani din oraşul Frasin s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism încălcând marcajul continuu şi intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 34 de ani din judeţul Braşov. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 34 de ani şi a două femei de 21 şi respectiv 23 de ani, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 25 de ani, care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 25 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul de 34 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, dar la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluţionat procedural.

La 06.06.2021, în jurul orei 10.30, în timp ce conducea autoturismul pe strada Nicolae Beldiceanu din municipiul Fălticeni, la intersecția cu strada Mihai Eminescu o femeie de 32 de ani din comuna Forăşti a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate autoturismului condus de un localnic de 51 de ani, intrând în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 51 de ani, a conducătoarei auto de 32 de ani şi a două pasagere din acelaşi autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 06.06.2021 ora 13.04, în timp ce conducea autoturismul pe strada Cernăuți din municipiul Suceava, un localnic de 22 de ani a intrat în coliziune cu atelajul hipo condus în faţa sa de un bărbat de 41 de ani din comuna Şcheia. Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 41 de ani şi a unui pasager din atelajul hipo, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 06.06.2021, în jurul orei 23.59, în timp ce conducea autoturismul pe DC 82 C din localitatea Șaru Dornei, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un bărbat de 22 de ani din comuna Panaci s-a răsturnat în albia unui râu. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul de 22 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care,la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: ACTIVITĂȚI DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE CU IMPLICAREA BICICLIȘTILOR, CONDUCĂTORILOR DE MOPEDE ȘI CĂRUȚAȘILOR

În perioada 19-25 iulie a.c., poliţiştii suceveni acţionează pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.